62070201_84c86.jpg

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse pe fondul unei dispute familiale, într-un bloc de locuinţe din sud-vestul Germaniei, informează site-ul de ştiri PZ-news.de.

Scandalul a început joi noaptea, într-o clădire din localitatea Oberderdingen-Flehingen, situată în apropierea oraşului Karlsruhe.

Vecinii au chemat poliţia după ce au auzit zgomote din apartamentul în care locuiau românii, puțin după ora 11. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că şapte persoane au fost rănite în confruntări, patru prezentând plăgi produse prin utilizarea unor cuţite, pe mâini, corp și gât.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei persoane de 19, 20 și 25 de ani au fost rănite ușor, probabil prin bătaie, mai relatează presa germană. Printre acestea sunt și două femei. De asemenea, alți patru români au fost transportați la spital.

Sursa: Stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg