Untitled-1_5ac82.jpg

Spiritele s-au aprins în portul Samothraki, unde sute de turiști care încă așteaptă să prindă un loc pe feribot, au fost lăsați în beznă, la propriu. Oamenii, ajunși la capătul răbdării, susțin că angajații din port au stins luminile în încercarea de a le pune bețe-n roată.

După ce în această dimineață mai multe ambarcațiuni au reluat cursele pentru transportul turiștilor și al mașinilor de pe insula Samothraki, mulți dintre ei nu au reușit nici până la această oră să prindă un loc liber pe feribot.

Mai mult de atât, angajații portului au stins luminile, sute de turiști rămânând în beznă, într-o zonă extrem de periculoasă, aflată chiar lângă mare, cu multe mașini și sute de persoane agitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii stau grupați și se folosesc de lumina telefoanelor mobile, scandează și sunt revoltați de atitudinea autorităților dar și a personalului de pe feribot. 

Doar românii mai pot face haz de necaz, scandând "Am mai trecut prin astea. Avem experiența din Piața Victoriei".

"Sute de oameni așteaptă acum cursa suplimentară, trimisă de Guvern la presiunea ambasadelor, care ar trebui să ajungă la 22.30 și pe care ar urma să se îmbarce 600 de persoane",  ne-a relatat reporterul observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu, aflat pe insulă.

Cursele suplimentare au tarif mai mare, acesta fiind de 25 de euro de persoană, în loc de 15 euro cât costa o cursă normală.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg