WhatsApp_Image_2019-08-14_at_20.19.30_d394a.jpeg

Coșmarul turiștilor blocați pe insula Samothraki nu a luat sfârșit. Deși mai multe ambarcațiuni au reluat cursele pentru transportul turiștilor și al mașinilor, nu toți au reușit să prindă loc pe navă. Reporterul observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu, aflat pe insulă, a transmis o corespondență video despre situația de acolo.

În această dimineață, mai multe ambarcațiuni au reluat cursele pentru transportul turiștilor și mașinilor lor de pe insula izolată. Nu toți au reușit însă să prindă un loc pe feribot. Mai ales ca trierea turiștilor s-a făcut în funcție de naționalitate.

MAE a transmis și un comunicat în care precizează programul de funcționare al navelor de transport pasageri și autovehicule:

  • -Nava ZEPHIROS, pentru pasageri cu plecare la ora 20:30 și ora 01:00 (ora locală)
  • -Nava ANAX, pentru autoturisme cu plecare la ora 21:00 (ora locală)
  • -Nava ANDRUS JET, pentru pasageri și autoturisme cu plecare în jurul orei 22:00 (ora locală)
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liliana Maxim Minculescu, reporterul observatorulph.ro aflat pe insulă, revine cu informații de ultimă oră: ”Mulți nu am prins bilete la cursele regulate efectuate de către compania locală. Mulți ne-am încercat norocul venind de fiecare dată la cursă. Locuri libere au mai fost, însă trierea s-a făcut în funcție de naționalite. Nu a contat faptul că în grupul de ateptare se aflau și femei însărcinate sau familii cu copii”.

VIDEO integral 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg