PTIxNjYwZTcwZTM4Mjk0YTI4NTQxOTkxYmJhMWQ5MTcz.thumb_a67d8.jpg

Un val de căldură extremă lovește mare parte din Statele Unite, meteorologii așteptându-se ca în acest weekend temperaturile să atingă valori record, informează BBC.

Fenomenul meteo va afecta aproximativ 200 de milioane de oameni din orașe mari precum New York, Washington și Boston pe coasta de Est, dar și regiunea Midwest. Temperaturile ar putea depăși chiar și 38 de grade Celsius în unele zole. De asemenea, sunt afectate și zone din Canada.

Experții cred că valurile tot mai frecvente de căldură din ultimii ani sunt provocate de schimbările climatice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest an, s-a înregistrat cea mai caldă lună iunie, cu o temperatură medie la nivel global de 16, 4 grade Celsius. De asemenea, la începutul acestei luni statul Alaska, care se află în interiorul Cercului Arctic, a înregistrat temperaturi record.

Sursa: Digi24.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg