Un român a fost arestat în Germania după ce şi-a omorât şefa pentru că nu i-a mărit salariul 

0
img_b1f26.jpg

img_b1f26.jpg

Tânărul român a mărturisit că şi-a omorât şefa, în septembrie 2018, după ce a refuzat să îi mărească salariul. 

În urmă cu trei ani, românul a ajuns în Germania, unde s-a angajat la o fermă. Începând din 2018, tânărul a început să lucreze pentru Bianca H., pentru un salariu de 250 – 300 de euro pe săptămână. 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru publicaţia germană Bild că românul începuse să se plângă de faptul că nu-i mai ajung banii, cerându-i de mai multe ori femeii să-i mărească salariul. Cei doi au avut loc mai multe discuţii aprinse care s-au încheiat prin concedierea românului.

Furios, Sava J. a decis să se răzbune. Românul a strangulat-o pe Bianca H. şi i-a legat cadavrul de o scară rulantă ca să pară că femeia s-a sinucis, potrivit Observator.tv. 

După ce a comis crima, tânărul a continuat să lucreze la fermă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Deşi părea că au de-a face cu o sinucidere, poliţiştii germani au continuat să investigheze împrejurările în care a murit femeia.  

După ce tânărul a părăsit ferma la scurt timp după crimă şi s-a angajat în Austria, acesta a devenit suspect în acest caz. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău