fbpx

YjJkNDQxY2Q2YmUwNzQ3NDM3NWY1YTAwNzJhNTk3MGQ.thumb_10d88.jpg

Furtunile de pe țărmul Mării Mediterane sunt neobișnuite în această perioadă a anului, întrucât acum este sezonul uscat, a relatat pentru Digi 24 meteorologul Simona Căpșună. Cu toate astea, un nou ciclon va ajunge în curând din nou în Grecia, Italia, dar și în Marea Neagră.

”Un alt ciclon este în dezvoltate și va lua naștere în cursul zilei de vineri, va afecta Italia, va ajunge spre Marea Egee, deci din nou Grecia, și va urca spre Marea Neagră.

Acest ciclon va aduce din nou furtuni, poate nu la fel de intense pentru că temperaturile au mai scăzut. Este o circulație la nivelul emisferei deosebită față de ce ne-am obișnuit”, explică meteorologul Digi24, Simona Căpșună.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că doi români şi-au pierdut viaţa în Grecia, și un al treilea a fost rănit, din cauza unei furtuni puternice care a afectat peninsula Halkidiki.

O femeie de 54 de ani și un copil de 8 ani au fost prinși sub acoperișul doborât de vânt al unui restaurant. Un al treilea român este internat în spital. Alți 4 turiști au murit din cauza fenomenelor meteo violente din nordul Greciei.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg