furtuna-romani-tragedie_5c2b2.jpg

Tragedia a avut loc miercuri seară, după ce acoperișul unui restaurant din regiunea Halkidiki s-a prăbușit ca urmare a unei vijelii puternice. O femeie și un copil în vârstă de 8 ani, ambii de cetățenie română, și-au pierdut viața. Pe Thestival.gr au fost postate mai multe fotografii cu dezastrul lăsat în urmă de furtuna violentă.

Cei doi cetățeni români, o femeie în vârstă de 54 de ani și un băiețel în vârstă de 8 ani, și-au pierdut viața după ce acoperișul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki) s-a prăbușit ca urmare a fenomenelor extreme înregistrate miercuri seară, potrivit Reuters, preluată de Agerpres.

Citește și: Doi români au murit în Halkidiki, Grecia. Sunt printre cei 6 care și-au pierdut viața în urma unei furtuni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe Thestival.gr au fost publicate imagini cu dezastrul lăsat în urmă de furtuna care s-a abătut în nordul Greciei. Autoritățile au decretat stare de urgență.

Bilanțul victimelor până la această oră, potrivit presei internaționale, este de șase persoane decedate, iar cel puțin 100 de persoane sunt rănite.

Sursă Foto: Thestival.gr

furtuna-grecia-romani_fb5b0.jpg

imagini-romani-morti-furtuna_41c9b.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg