NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9NWExMzg1ZWI2ZDJmOTU3MWJkNWNlMDM5MjJlMjhmZmE.thumb_4dc1e.jpg

46 de persoane, printre care 11 copii, au fost evacuate miercuri seară după ce un bloc de nouă etaje din orașul Otaci, Republica Moldova, s-a prăbușit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:30.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că locatarii sunt în siguranță. „Vreau să informez presa și toți cetățenii în legătură cu prăbușirea unui bloc cu 9 etaje din Otaci - din informația prezentată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire și acum sunt în siguranță”, a anunțat ea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, premierul moldovean a anunțat că Guvernul va căuta modalități pentru a-i ajuta pe locatari, potrivit digi24.ro.

„Locatarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost realocați într-un spațiu sigur. La fața locului se află Şeful Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Mâine, în ședința guvernului, vom discuta despre modalitățile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit și au rămas fără locuințe și vom iniția o investigație a accidentului produs”, a mai spus Maia Sandu.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg