62055512_7a93c.jpg

O tânără în vârstă de 18 din SUA este acuzată de crimă după ce a pus la cale uciderea celei mai bune prietene.Totul a fost posibil după ce un alt tânăr, aflat la mii de kilometri distanța i-ar fi promis suma de 9 milioane de dolari. 

Potrivit anchetatorilor, Denali Brehmer, rezidentă în Alaska, a fost recrutată pentru a-şi ucide prietena de către Darin Schilmiller, în vârstă de 21 de ani.

Tânărul, care locuieşte în statul Indiana, la mii de kilometri, se dădea drept milionar pe reţelele sociale şi a intrat într-o relaţie online cu adolescenta, sub o identitate falsă şi numele de ‘Tyler’, potrivit stirileprotv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit actului de inculpare, cei doi au discutat despre a viola şi ucide pe cineva în Alaska, iar Darin Schilmiller a promis cel puţin 9 milioane de dolari pentru fotografii sau filmări ale crimei.

Denali Brehmer a început ulterior să recruteze patru prieteni drept complici, iar micul grup a ales-o ca ţintă pe Cynthia Hoffman, de 19 ani, suferindă de tulburări mintale.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg