tanc_pol_16775.jpg

Un polonez riscă până la opt ani de închisoare după ce s-a îmbătat și a ieșit cu tancul sovietic la plimbare pe străzile dintr-un oraș din Polonia.

Orașul polonez a intrat în alertă pe 13 iunie, când, pe străzile orașului un bărbat se plimba cu un tanc T-55, vechi de peste 60 de ani, împreună cu doi prieteni de-ai lui, care stăteau pe turelă. 

Mai mulți localnici au sunat la poliție, crezând că sunt atacați de forțe armate. Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au găsit pe individ lângă tancul care între timp fusese parcat pe strada principală din Pajęczno.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit presei locale, citate de Daily Mail, bărbatul de 49 de ani a consumat băuturi alcoolice, moment în care s-a decis să scoată tancul sovietic, neînmatriculat, la o plimbare.

Polițiștii l-au arestat imediat, iar acum polonezul riscă până la opt ani de închisoare pentru "pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer". Cu toate acestea, individul ar putea fi condamnat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg