tanc_pol_16775.jpg

Un polonez riscă până la opt ani de închisoare după ce s-a îmbătat și a ieșit cu tancul sovietic la plimbare pe străzile dintr-un oraș din Polonia.

Orașul polonez a intrat în alertă pe 13 iunie, când, pe străzile orașului un bărbat se plimba cu un tanc T-55, vechi de peste 60 de ani, împreună cu doi prieteni de-ai lui, care stăteau pe turelă. 

Mai mulți localnici au sunat la poliție, crezând că sunt atacați de forțe armate. Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au găsit pe individ lângă tancul care între timp fusese parcat pe strada principală din Pajęczno.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit presei locale, citate de Daily Mail, bărbatul de 49 de ani a consumat băuturi alcoolice, moment în care s-a decis să scoată tancul sovietic, neînmatriculat, la o plimbare.

Polițiștii l-au arestat imediat, iar acum polonezul riscă până la opt ani de închisoare pentru "pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer". Cu toate acestea, individul ar putea fi condamnat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg