Românii care pleacă în concediu în străinătate, păcăliți de conaționali. ”Promit că te sună și îți trimit banii împrumutați”

0
img_d55c8.jpg

img_d55c8.jpg

O româncă a fost păcălită de alţi români, în Austria. Escrocii circulă cu BMW-ul şi sunt îmbrăcaţi frumos, fiind astfel foarte convingători.

O româncă stabilită în Austria a fost înşelată de doi români pe care i-a ajutat la greu. Femeia le-a oferit bani pentru motorină, dar şi pentru alte cheltuieli, după ce românii i-au povestit că se află într-o situaţie dificilă şi trebuie să ajungă în Germania.

Potrivit postării româncei, cei doi români circulă prin Viena cu un autoturism marca BMW seria 5 înmatriculat în judeţul Gorj şi cer bani pentru motorină.

„Se plimba prin Viena și îmbrăcat bine cere bani pentru a ajunge acasă sau in Germania sau cine știe unde !!! Mie mi-a spus ca trebuie sa ajungă in Pasau și i-am pus motorina de aproximativ 35€ și i-am dat încă 50€ ca sa aibe pentru alte cheltuieli. Promite ca te suna și îți trimite banii. Îți da numărul de telefon corect la care și Răspunde și apoi Închide și nici ca mai dai de el vreodată.”, se arată în postarea Adrianei Benta.

Citește continuarea pe observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău