O navă de croazieră plină cu turiști care trebuia să ajungă în Cuba a ajuns în Mexic

0

O navă de croazieră care trebuia să ajungă la Havana, a acostat în Mexic, după ce au intrat în vigoare noi sancţiuni americane împotriva Cubei.

Miile de turişti aflaţi la bord au fost şocaţi să afle că nu mai pot merge la Havana, deşi pentru asta plătiseră. Toate vasele americane de croazieră care urmau să ajungă în Cuba au fost redirecţionate.

Schimbările au venit după ce oficialii de la Washington au anulat permisele de călătorie folosite pentru vizitarea statului comunist din Caraibe. Potrivit Associated Press, această decizie ar putea costa regimul peste 100 de milioane de dolari, venituri din turism.

Mai bine de 140 de mii de turişti americani au ajuns în Cuba cu nave de croazieră doar în primele patru luni ale acestui an.

sursa: digi24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău