cancer-dieta_a759b.jpg

O femeie din Marea Britanie care a încercat să se trateze de cancer la sân cu ajutorul dietei vegane, renunțând la alternativele recomandate de medici, a murit, relatează News.com.au.

Katie Britton-Jordan a aflat în iulie 2016 că suferea de cancer mamar triplu negativ, după ce a descoperit un nodul la sân în timp ce își alăpta fiica. Medicii i-au recomandat femeii o masectomie combinată cu chimioterapie și radioterapie pentru a combate boala, însă femeia a refuzat, alegând în schimb să se trateze prin metode alternative, inclusiv printr-o dietă vegană.

În urmă cu doi ani, femeia spunea că simte că dieta crudă o ajută: „Mă simt în formă și sunt capabilă să lucrez și să am grijă de fiica mea. Dieta mea, care include fructe și legume crude, a ajutat foarte mult. Dacă aș fi ales chimioterapia, acum aș fi fost la pat. Am prieteni care au făcut chimioterapie și au fost afectați pe viață. Este oribil. Îți otrăvești corpul. În opinia mea, sunt multe alte opțiuni care sunt mai bune decât otrăvirea propriului corp”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ciuda sfaturilor medicilor, Katie spunea că simte că decizia sa este una pe deplin informată. Însă metodele alternative de tratament nu au fost eficiente în tratarea cancerului aflat în stadiul 2. Boala a evoluat, s-a extins și a cauzat apariția metastazelor în nodulii limfatici, în plămâni, ficat și oase.

Citește continuarea pe digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg