fbpx

img_a221b.jpg

Un român şi-a luat BMW M6 Cabrio din SUA şi a rămas fără el în Germania. Vameşii nemţi au fost impresionaţi de bolid şi au vrut să afle cât costă. Aşa au descoperit că românul nu declarase valoarea reală a maşinii de lux.

Un importator român de maşini sport a vrut să aducă în ţară un bolid de lux, fără să respecte legislaţia germană vamală. Poliţiştii şi vameşii nemţi au verificat pe A94, în apropiere de Munchen, o camionetă românească ce avea pe platformă un BMW M6 Cabrio.

Şoferul român de 37 de ani a prezentat toate actele şi documentele vamale, inclusiv un invoice care conţinea şi valoarea transportului, 11.000 de dolari. Poliţia germană scrie în comunicatul oferit presei că şoferului i s-a permis să continue călătoria, după verificarea actelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai că vameşii au fost curioşi să vadă cam cât costă o astfel de maşină şi au descoperit că valoarea ei de piaţă e între 40.000 şi 50.000 de euro. Şi astfel au aflat că românul nu plătise conform legii taxele vamale, numai acestea, fără transport, fiind de peste 10.000 de euro, deoarece maşina era adusă din Statele Unite.

Vameşii au luat legătura cu colegii lor poliţişti care au interceptat transportul la scurtă vreme după apel, lângă Passau. Atât camioneta cu platformă cât şi BMW-ul de lux au fost imobilizate şi proprietarul e nevoit să plătească valoarea legală a taxei de import de peste Ocean, plus alte penalităţi.

sursa: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg