Sebastian Dobrincu a devenit milionar la 20 de ani în Silicon Valley

0
dobrincu_eb881.jpg

dobrincu_eb881.jpg

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată, notează revista Forbes. La doar 20 de ani, el a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sunt 30 de ani, realizată de celebra publicație, fiind și cea mai tânără prezență din acest clasament. 

Născut în București, Sebastian a fost pasionat de programare si tehnologie încă de la o vârstă fragedă. El a început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să își perfecționeze abilitățile în inginerie, scrie revista Forbes într-un material dedicat tânărului român.

În adolescență, a construit biblioteci de diverse programe și servicii populare, iar talentul său l-a făcut să ajungă să realizeze produse folosite ulterior de giganți precum Facebook, Spotify, Facebook și TikTok. 

Citeşte întreaga ştire :Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zukerberg și Elon Musk

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău