Şofer român dat jos de la volan și pus să se uite la victima unui accident mortal, în Germania-VIDEO

0
mortal-gemrani_d66bb.png

mortal-gemrani_d66bb.png

Un şofer român a fost dat jos de la volan de un poliţist, ca să se uite la victima unui accident mortal, în Germania. Agentul s-a enervat că cei care treceau prin zonă fotografiau scena accidentului. 

Un teribil acident a avut loc marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf.

Au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă şi aproape toţi şoferii care treceau pe lângă locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil.  

Deranjat de gestul şoferilor şi sătul să le ceară să nu mai filmeze, unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului a început să îi dea jos din maşini şi să-i pună să privească victima, potrivit Observator.   

E filmat chiar în momentul în care coboară de la volan un şofer român pe un Transporter, dubă înmatriculată în Mehedinţi.   Poliţistul îi spune şoferului român, în engleză: „Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”

sursa: adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău