O tânără de 20 de ani a născut în baie, fără să știe că e însărcinată

0
tanara_baie_nascut_ce3b3.jpg

tanara_baie_nascut_ce3b3.jpg

O tânără de 20 de ani din Scoția, Marea Britanie, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, în baia din propria casă, fără să aibă idee că este gravidă.

Sophia Grace Johnson a venit pe lume în data de 10 mai 2019, fără ca mama ei, Stacey Porter, să bănuiască ceva.

Era o noapte ca oricare alta atunci când femeia, care avea impresia că are crampe abdominale, s-a îndreptat spre toaletă – locul în care avea să aducă pe lume o copilă de nota 10. 

„Dormeam cu telefonul pe silențios, fără să știu ce se întâmplă în baie. E încă totul în ceață, dar cred că am fost trezit de țipete sau plânsete”, a povestit el, pentru Daily Record.

„Nu înțelegeam nimic din ce se întâmplă, eram dezorientat. Paramedicii mi-au spus să îmi pregătesc bagajele dar dintr-un oarecare motiv căutam hainele în frigider”, a spus bărbatul. 

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât femeia nu a avut niciun simptom de graviditate. Ba, mai mult, a dus o viață complet normală, din care nu s-a abținut de la mâncare sau alcool. În tot acest timp, tânăra a luat anticoncepționale și a avut menstruație normală.

Paramedicii au fost la fel de surprinși, atunci când au ajuns la domiciliul lui Stacey, imediat după naștere, însă grijile s-au spulberat rapid, după ce testele efectuate de medici au dus la concluzia că atât mama, cât și fiica, sunt perfect sănătoase.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău