Turiştii germani găsiţi străpunşi de săgeţi într-o cameră de hotel ar fi făcut un pact crimă-sinucidere

0
646x404_3b6b6.jpg

646x404_3b6b6.jpg

Poliţia are o nouă pistă în cazul morţii misterioase a cinci persoane în Germania – trei dintre ele au fost descoperite străpunse de săgeţi într-o cameră de hotel a unui orăşel bavarez, iar alte două într-un apartament la cateva sute de kilometri distanţă. Acestea, pasionate de armament şi folclor medieval, ar fi făcut un pact crimă-sinucidere, relatează AFP. 

Un bărbat şi două femei au fost găsiţi străpunşi de săgeţi într-o cameră de hotel din oraşelul bavarez Passau . În cameră se aflau mai multe arbalete.

Cadavrele bărbatului şi al uneia dintre femei se aflau pe pat, cu săgeţi în cap şi inimă, în timp ce cealaltă femeie, care se presupune că a tras asupra celorlalţi, se afla pe podea, cu o săgeată în gât. Nu existau semne de luptă sau indicii că persoane din afară ar fi fost implicate. 

Poliţiştii au găsit în camera de hotel testamentele cuplului din pat, ale lui Torsten W, 53 de ani, respectiv Kerstin E, 33 de ani. 

Luni, poliţia a mai descoperit cadavrele altor două femei în apartamentul aparţinând Farinei C. (cea de-a doua femeie din camera de hotel) aflat la aproximativ 650 de kilometri distanţă, în Wittingen, Saxonia de Jos (nordul Germaniei). 

Citește continuarea pe adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău