fbpx

image-2019-04-26-23110484-41-nikos-metaxas_c6488.jpg

Un militar cipriot în vârstă de 35 de ani, care a mărturisit că a ucis șapte femei și fete, inclusiv două românce, este suspectat că ar mai fi violat și o femeie de origine străină, a declarat un oficial din cadrul Poliției cipriote, potrivit agenției Associated Press, citate de Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în primele luni ale anului 2017, suspectul violând o tânără de naționalitate străină pe care a pozat-o ca model, a declarat Neophytos Shailos, șeful Departamentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției cipriote.

Suspectul a înregistrat violul pe telefonul lui, a precizat Shailos. După ce a scăpat de agresor, tânăra, în vârstă de 19 ani, a sunat-o pe soția de atunci a suspectului și i-a spus ce s-a întâmplat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O instanță din Nicosia a prelungit cu alte opt zile mandatul de arestare pe numele suspectului. Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Sursa: Hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg