fbpx

best-game-of-thrones-season-8-fan-theories-1554917935_f6cae.jpg

''Căutaţi cel mai mare TV'', este îndemnul actriţei Emilia Clarke pentru fanii "Game Of Thrones", care spune că următoarele episoade din serie vor fi ''nebune''. 

Interpreta personajului Daenerys Targaryen a dezvăluit că următoarele părţi ale ultimei serii vor fi ''chiar mai lungi'' decât episodul recent difuzat.

În a treia parte a ultimului sezon al seriei, majoritatea personajelor importante au fost angrenate într-o bătălie sângeroasă desfăşurată aproape toată durata episodului. Următoarele episoade vor aduce şi mai multă acţiune, le-a transmis Clarke fanilor seriei.

Invitată la emisiunea ''Jimmy Kimmel Live'', actriţa a declarat că următoarele episoade ''vor fi nebune''.

''Episodul cinci este mai mare'', iar episoadele ''patru, cinci şi şase sunt toate nebuneşti'', a spus ea, citată de Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg