fbpx

img_a9550.jpg

Detalii zguduitoare ies la iveală în cazul femeii de 36 de ani din Buzău şi a fiicei de opt ani, ucise în Cipru de un criminal în serie, ofiţer de armată. Bărbatul a povestit anchetatorilor că a aruncat trupurile victimelor într-un lac toxic, foarte acid. Asasinul a continuat filmul de groază şi a mărturisit apoi că mai are pe conştiinţă încă patru femei şi un copil.

Înfioraţi de şirul de crime, localnicii din capitala Ciprului au protestat aseară faţă de indolenţa poliţiştilor, care au tratat superficial cazul româncelor şi l-au lăsat în libertate pe bărbatul care a continuat să ucidă.

Tulburaţi, localnicii s-au adunat în faţa palatului prezidenţial de la Nicosia şi au purtat haine de doliu în memoria celor şapte victime ale primului criminal în serie din istoria Ciprului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unii le cunoşteau pe femeile asasinate. Alţii, au fost impresionaţi de tragedia acestora. Au adus flori, au aprins lumânări şi au reproşat poliţiştilor că puteau să îl prindă pe călău mai devreme şi să oprească şirul morţii, dacă îşi dădeau interesul.

Emilia Papadopoulos, jurnalist: „Oamenii au sentimentul că este vorba de un rasism instituţionalizat în rândul autorităţilor, în rândul poliţiştilor, şi că nu au luat aceste cazuri în serios deoarece erau implicate femei străine, imigranţi veniţi la muncă.”

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg