fbpx

romancele-ucise-de-un-criminal-in-serie-in-cipru-au-fost-identificate-590559_1203f.jpg

Crime în serie în Cipru. O româncă şi fiica ei de 8 ani ar fi printre victimele unui bărbat ar fi omorât 7 femei, majoritatea imigrante. Este primul caz de criminal în serie din istoria Ciprului. Suspectul, un ofițer militar, şi-a recunoscut vinovăţia.

Poliţia locală spune că cel puţin două dintre victime au fost abordate de criminal prin intermediul unui site de dating. În această seară, în faţa sediului preşedinţiei cipriote, va fi organizat un protest faţă de modul în care poliţia a investigat dispariţiile acestor femei.

Românca şi fiica ei au dispărut fără urmă în septembrie 2016. Familia şi prietenii sunt cei care au dat alarma, după ce nu au mai reuşit să ia legătura cu ele. Au intrat în apartamentul lor şi au găsit totul la locul lui. Misterul începe să se risipească după aproape trei ani - cele două ar fi fost printre cele şapte victime ale primului criminal în serie din istoria Ciprului. Vestea le-a îngrozit pe rudele și pe vecinii româncelor, din Buzău:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu-mi vine să cred, nu cred, şi oare aşa să fie, vai de capul meu... Eu mereu am întrebat-o pe mama ei, ce fac fetele, nepoţica şi fata, şi zicea bine, bine şi de vreo doi ani nu ştiu dacă am mai văzut-o.” 

„Nu, demult i-a murit mama dânsei, bunica la fata, ştiu că are o fetiţă la rândul ei (păi şi fata ...) vai de mine. Ştiam că era în străinătate şi că este căsătorită.”

În Cipru, pe câmpurile de lângă capitala Nicosia, poliţia caută acum cadavrele victimelor.

„Cu ajutorul unui dispozitiv de urmărire şi a unui robot, am inspectat partea de vest a puţului pe o suprafaţă de un metru şi până la o adâncime de 130 de metri. Sunt câteva zone critice unde căutările trebuie să continue”, spune Markos Trangolas - şef departament pompieri

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: antena3.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg