fbpx

violata-ucisa_17583.jpg

O femeie din Pakistan a fost violată și ucisă de angajații unui spital unde mersese pentru a-și trata o durere de dinți.

Asmat Junejo, în vârstă de 26 de ani, a fost internată în Spitalul de Stat Sindh din Koragi, Pakistan, pe 18 aprilie. Mama ei spune că a primit un telefon la scurt timp și a fost anunțată că starea fiicei sale s-a înrăutățit și că a fost mutată la un alt centru medical.

Potrivit presei locale, când a mers la primul spital, femeia și-a găsit fiica moartă pe o targă, într-o încăpere de serviciu. Angajații spitalului i-au spus mamei fetei că aceasta a murit din cauza unei reacții la antibiotice. Însă autopsia a arătat că Asmat fusese violată și decesul ei a survenit în urma unei „injecții otrăvitoare”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Guvernatorul provinciei Sindh, Murad ali Shah, a cerut poliției să deschidă o anchetă și să investigheze ce s-a întâmplat în ziua în care tânăra a murit în spital.

Trei asistenți medicali și un doctor sunt acum acuzați că au violat-o și ucis-o pe tânără. Poliția a arestat trei suspecți, în timp ce al patrulea este de negăsit.

Activiștii pentru drepturile omului cer acum guvernului din Pakistan să ia măsuri și să îi pedepsească pe cei responsabili pentru calvarul și moartea lui Asmat.

sursa: digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg