ISIS a revendicat atentatele din Sri Lanka – VIDEO

0
190423140510-sri-lanka-isis-video-still-super-tease_b6780.jpg

190423140510-sri-lanka-isis-video-still-super-tease_b6780.jpg

ISIS a revendicat atentatele şi a făcut publică o poză cu cel care, se pare, că a fost creierul atacurilor. În Sri Lanka este doliu naţional pentru cele 321 de victime ale atacurilor teroriste, care au vizat biserici şi hoteluri de lux, în duminica Paştelui catolic.

În timp ce premierul sri-lankez recunoaşte că există încă terorişti liberi care dispun de explozibili, gruparea ISIS a revendicat atentatele şi a făcut publică o poză cu cel care, se pare, că a fost creierul atacurilor.

Poza dată publicităţii de agenţia grupării jihadiste îl înfățşişează în centru pe Mohammed Zahran, cunoscut şi sub numele de Zahran Hashmi, bănuit că ar fi liderul militanţilor care au pus la cale întregul carnagiu din Sri Lanka. Lângă el sunt prezenţi alţi 7 bărbaţi, toţi cu feţele acoperite, iar 3 dintre ei cu cuţite în mâini. Tot marți au apărut şi imagini şocante din timpul atentatelor.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care unul dintre atacatorii-kamikaze, purtând un ruscac mare în spate, intră în biserica din orașul Negombo. 110 oameni au murit în acea explozie.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău