fbpx

coma-30_de_ani_42264.jpg

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința după ce a stat în comă 27 de ani. Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap în urma unui accident rutier.

Anul trecut, ea a început să răspundă la anumiți stimuli, după ce a auzit vocea fiului ei, în timp ce era internată într-un spital de reabilitare din Germania.

Fiul ei a fost mereu convins că femeia va reîncepe să vorbească. Însă atunci când le-a mărturisit medicilor speranța lui, aceștia i-au spus că are o imaginație bogată, fiind convinși că acest lucru nu este posibil din punct de vedere medical, potrivit digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apoi, într-o zi, bărbatul a avut o neînțelegere în camera de spital. Mama lui a simțit că este în pericol și a avut un șoc.

„Trei zile mai târziu m-am trezit când cineva mă striga pe nume. Era ea. Mă striga pe nume”, a povestit tânărul, dezvăluind astfel că primul cuvânt al femeii a fost chiar numele lui.

Acum, femeia este în stare să recite rugăciuni și să poarte discuții cu familia sa. Fiul său, Omar, a povestit în cadrul unui interviu cum a fost „incredibil de fericit”când ea a început să vorbească din nou.

sursa foto: thnational.ae

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg