coma-30_de_ani_42264.jpg

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința după ce a stat în comă 27 de ani. Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap în urma unui accident rutier.

Anul trecut, ea a început să răspundă la anumiți stimuli, după ce a auzit vocea fiului ei, în timp ce era internată într-un spital de reabilitare din Germania.

Fiul ei a fost mereu convins că femeia va reîncepe să vorbească. Însă atunci când le-a mărturisit medicilor speranța lui, aceștia i-au spus că are o imaginație bogată, fiind convinși că acest lucru nu este posibil din punct de vedere medical, potrivit digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apoi, într-o zi, bărbatul a avut o neînțelegere în camera de spital. Mama lui a simțit că este în pericol și a avut un șoc.

„Trei zile mai târziu m-am trezit când cineva mă striga pe nume. Era ea. Mă striga pe nume”, a povestit tânărul, dezvăluind astfel că primul cuvânt al femeii a fost chiar numele lui.

Acum, femeia este în stare să recite rugăciuni și să poarte discuții cu familia sa. Fiul său, Omar, a povestit în cadrul unui interviu cum a fost „incredibil de fericit”când ea a început să vorbească din nou.

sursa foto: thnational.ae

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg