fbpx

descoperire-infioratoare-la-bordul-unui-avion-de-la-airasia_07bc6.jpg

O fetiță în vârstă de doar două luni a murit în brațele unei pasagere, în urma unei urgențe medicale la bordul unui avion AirAsia care efectua un zbor din Kuala Lumpur spre Perth, în Australia, relatează The Guardian.

Bebelușul se afla la bordul avionului alături de părinții săi din Arabia Saudită. „Zburând acasă dinspre Malaezia, în această dimineață, am fost pusă într-o situație extrem de dificilă. Un nou-născut și-a dat ultima suflare în brațele mele”, a scris pe Facebook Nadia Parenzee, pasagera care a stat cu bebelușul până în ultima clipă.

Parenzee spune că o însoțitoare de zbor i-a cerut să ia bebelușul în brațe, care era neliniștit și plângea încontinuu de la decolare. „M-am oferit să îi ajut pe părinți, pentru că vedeam că și ei erau incredibil de stresați”, a spus pasagera.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am închis puțin ochii și m-a trezit însoțitoarea de zbor, care m-a rugat să o ajut. Părinții mi-au dat bebelușul în brațe, se vedea disperarea în ochii lor, și au început să se roage. Apoi fetița și-a dat ultima suflare în brațele mele și corpul ei a devenit brusc moale. Am știut că s-a întâmplat ceva îngrozitor și am țipat în avion după un medic”, a mai povestit femeia.

Ea a adăugat că micuța a fost resuscitată în zadar timp de două ore și jumătate: „Inima mea este amorțită și nu mai știu cum să mă simt. Dar sunt sincer onorată că am putut să o țin în brațe și să spun o rugăciune înainte să moară”.

Deocamdată, nu se știe de ce a murit bebelușul, iar poliția a declarat că este așteptat rezultatul autopsiei.

sursa: digi24.ro

sursa foto: cancan.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg