fbpx

sri-lanka-800x420_62df4.jpg

Bilanţul atentatelor teroriste din Sri Lanka a urcat la 290 de morţi şi 500 de răniţi, a anunţat poliţia locală. Premierul din Sri Lanka a recunoscut că primise informaţii din India referitoare la posibile atacuri teroriste de Paşte, dar că nu s-au luat măsuri pentru prevenirea acestora.

Conform Ministerului Afacerilor Externe de la Bucureşti, în Sri Lanka erau, la momentul atacurilor, 8 elevi români şi profesorul lor, aflaţi într-un schimb de experienţă, cât şi două familii, în vacanţă. Copiii au fost duşi într-o unitate militară de la marginea capitalei şi vor reveni în ţară pe 26 aprilie.

Restricţiile de circulaţie au fost ridicate în luni dimineaţă, după 24 de ore, dar accesul la reţelele de socializare precum Facebook şi Whatsapp este în continuare restricţionat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Localnici şi turişti îşi plâng la un loc morţii, în Sri Lanka. Reconstruită în mare parte din turism, această naţiune asiatică a devenit un paradis pentru străini. Ei au şi fost una dintre ţinte alături de credincioşii catolici care sărbătoreau prima zi a Paştelui.

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: zdg.md

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg