fbpx

church-660_042119114018_18617.jpg

Masacru în Capitala statului insular Sri Lanka, chiar în ziua de Paşte. Mai multe atacuri teroriste simultane la trei biserici şi tot atâtea hoteluri de lux, pline de turişti străini, au dus la moartea a peste 200 de oameni. Exploziile s-au produs chiar în timpul slujbelor religioase. Ţiglele şi tavanul au căzut peste credincioşi, iar apoi tabloul a devenit tragic odată cu sângele revărsat în lăcaşurile sfinte. Alţi aproape 600 de oameni au fost răniţi, dar bilanţul victimelor creşte de la o oră la alta.

Trei biserici şi trei hoteluri au fost lovite simultan chiar în timpul slujbei de Paşte. Cel puţin două dintre deflagraţii, din bisericile San Antonio şi San Sebastian, au fost provocate de atacatori kamikaze, cred anchetatorii. 

Imaginile surprinse imediat după atacuri arată forţa exploziilor. Una dintre bisericile vizate de atacuri a fost distrusă aproape în totalitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locaţiile nu au fost alese la întâmplare. Sunt frecventate de străini, aşa că autorităţile au blindat imediat atât aeroportul cât şi zonele turistice. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg