fbpx

bmcmdz04MDAmaGFzaD05M2ViZjIyMTJiOGNhYWI1YTQ0MTNhYzE4ZGQwMzBkMQ.thumb_9a2a2.jpg

O româncă închisă în Marea Britanie, după ce a furat bunuri în valoare de 15.000 de lire sterline din magazine din Manchester și Birmingham, va fi eliberată, cu condiția să se întoarcă înapoi în România. Mădălina Horvath a ajuns în Marea Britanie în 2015, cânbd avea doar 16 ani, iar trei ani mai târziu a fost condamnată la 14 luni de închisoare, fiind acuzată de furt.

Judecătorii au decis acum să o elibereze mai devreme, cu condiția să se întoarcă acasă, în comuna Bata din județul Arad, astfel încât penitenciarul să economisească 8.000 de lire sterline, cât costă întreținerea unui deținut.

Românca a fost arestată prima dată în Kent, însă a fugit după ce a fost eliberată pe cauțiune. A fost prinsă din nou în noiembrie, lângă mall-ul din Trafford Centre, acolo unde a furat produse în valoare de mii de lire din magazinele John Lewis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Judecătorul Bernard Lever a decis însă să o elibereze din închisoare cu patru luni înainte de termen, după ce Mădălina i-a arătat la audieri un bilet de avion doar dus, cu care intenționează să se întoarcă în România, relatează Daily Mail

Citește continuarea pe digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg