fbpx

bmcmdz04MDAmaGFzaD05M2ViZjIyMTJiOGNhYWI1YTQ0MTNhYzE4ZGQwMzBkMQ.thumb_9a2a2.jpg

O româncă închisă în Marea Britanie, după ce a furat bunuri în valoare de 15.000 de lire sterline din magazine din Manchester și Birmingham, va fi eliberată, cu condiția să se întoarcă înapoi în România. Mădălina Horvath a ajuns în Marea Britanie în 2015, cânbd avea doar 16 ani, iar trei ani mai târziu a fost condamnată la 14 luni de închisoare, fiind acuzată de furt.

Judecătorii au decis acum să o elibereze mai devreme, cu condiția să se întoarcă acasă, în comuna Bata din județul Arad, astfel încât penitenciarul să economisească 8.000 de lire sterline, cât costă întreținerea unui deținut.

Românca a fost arestată prima dată în Kent, însă a fugit după ce a fost eliberată pe cauțiune. A fost prinsă din nou în noiembrie, lângă mall-ul din Trafford Centre, acolo unde a furat produse în valoare de mii de lire din magazinele John Lewis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Judecătorul Bernard Lever a decis însă să o elibereze din închisoare cu patru luni înainte de termen, după ce Mădălina i-a arătat la audieri un bilet de avion doar dus, cu care intenționează să se întoarcă în România, relatează Daily Mail

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg