fbpx

jessica_30711600_2f558.jpg

O fată în vârstă de 12 ani din Anglia s-a sinucis în locuința în care trăia alături de părinții săi, fiind victima fenomenului cunoscut sub numele de ”bullying”.

Deși părinții ei au alertat serviciile de urgență, fata n-a mai putut fi salvată, deși atunci când a fost găsită de părinții ei mai dădea semne de viață.

Micuța a fost transportată de urgență la spital, însă după câteva ore, ea a murit. În urma anchetei, oamenii legii au descoperit un schimb de mesaje dur între ea și colegii ei, semn că micuța ar fi fost hărțuită.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, înainte de a recurge la gestul extrem, copila a postat o fotografie pe social media cu piciorul său pe care scria "RIP", conform Daily Mail.

De asemenea, ancheta a arătat l că Jessica era „copleșită emoțional" de ceea ce i se întâmpla și în ultima perioadă devenise foarte activă pe social media. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, mai multe desene și notițe prin care își anunța moartea. Ba mai mult, în notițe pomenea și de o persoană ale cărei gesturi au făcut-o să ia această decizie.

sursa: romaniatv.net

sursa foto: a1.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg