fbpx

img_3de55.jpg

Un sportiv român în vârstă de 39 de ani din Milano, expert în kickboxing, într-un acces de furie la băutură şi-a pierdut controlul şi a început să-şi bată groaznic soţia şi copilul. Femeia a reuşit să fugă cu copilul la un moment dat, găsind refugiu la secţia de Poliţie.

Mai mulţi poliţişti au intervenit la locuinţa românului, însă bărbatul i-a atacat violent. Din cauza pregătirii sportive, a staturii şi a forţei deosebite a românului, imobilizarea sa a fost foarte dificilă, precizează autorităţile, citate de presa italiană.

Autorităţile italiene, citate de ilgiornale.it, precizează că forța fizică şi pregătirea sportivă excepţională a românului de 39 de ani a complicat serios operațiunile de capturare, dar în cele din urmă agenții au reușit să-l imobilizeze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Românul nu este la primul său episod violent domestic împotriva partenerei sale, o româncă de 30 de ani, însă femeii i-a fost frică să meargă la Poliţie.

Românul a ajuns în spatele gratiilor, acuzat de amenințări, rezistență și rănirea unui funcționar public. Aceste acuzații se adaugă la acuzația de abuz în familie.

sursa: observator.tv

sursa foto: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg