img_3de55.jpg

Un sportiv român în vârstă de 39 de ani din Milano, expert în kickboxing, într-un acces de furie la băutură şi-a pierdut controlul şi a început să-şi bată groaznic soţia şi copilul. Femeia a reuşit să fugă cu copilul la un moment dat, găsind refugiu la secţia de Poliţie.

Mai mulţi poliţişti au intervenit la locuinţa românului, însă bărbatul i-a atacat violent. Din cauza pregătirii sportive, a staturii şi a forţei deosebite a românului, imobilizarea sa a fost foarte dificilă, precizează autorităţile, citate de presa italiană.

Autorităţile italiene, citate de ilgiornale.it, precizează că forța fizică şi pregătirea sportivă excepţională a românului de 39 de ani a complicat serios operațiunile de capturare, dar în cele din urmă agenții au reușit să-l imobilizeze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Românul nu este la primul său episod violent domestic împotriva partenerei sale, o româncă de 30 de ani, însă femeii i-a fost frică să meargă la Poliţie.

Românul a ajuns în spatele gratiilor, acuzat de amenințări, rezistență și rănirea unui funcționar public. Aceste acuzații se adaugă la acuzația de abuz în familie.

sursa: observator.tv

sursa foto: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg