fbpx

62030142.jpg

Trei români au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie după ce au fost prinși furând de la turiștii din centrul Londrei. Românii reușeau să-și abordeze victimele ușor, dându-se drept polițiști.

În dimineața de 29 ianuarie, o patrulă de poliție aflată într-o mașină fără însemne i-a observat pe români discutând cu un cuplu în centrul Londrei. Ofițerii și-au dat seama imediat că asistă la un jaf.

Când s-au apropiat, unul din români a fugit, iar altul a fost prins cu mâna în buzunarul victimei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victimele au spus că au fost abordate de către unul din cei trei bărbați, în timp ce căutau hotelul la care își făcuseră rezervare. Românul a pretins că îl cunoaște pe proprietar și s-a oferit să îl sune pe acesta. În timp ce îi conducea pe una dintre străzile adiacente, au apărut ceilalți doi români, care au spus că sunt ofițeri de poliție. Aceștia le-au cerut turiștilor să le prezinte pașapoartele și portofelele, pe motiv că sunt suspecți într-o operațiune de trafic de droguri.

Adevărații polițiști au intervenit chiar în momentul în care românii sustrăgeau din portofelele turiștilor banii și cardurile.

Toți trei au fost arestați și ulterior, condamnați.

sursa stirileprotv.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg