fbpx

tele fund.jpg

Un român în vârstă de 50 de ani a fost prins de gardienii de la penitenciarul din Trapani, Italia, în timp ce încerca să intre cu un telefon mobil în închisoare, după o vizită. 

Pentru a nu fi prins, românul și-a introdus telefonul în rect. Vigilenți, cei de la poliția penitenciară, au descoperit obiectul ascuns cu grijă, fiindcă această tehnică nu este o noutate. Nu se știe exact cum s-a dat românul de gol, dar a fost trimis pe la infirmerie pentru un control amănunțit, iar „pachetul” a fost descoperit.

Au problemele cu telefoanele mici Anul trecut, în închisorile din Italia s-au înregistrat 337 de cazuri în care deținuții au ales să ascundă astfel telefoanele. Renato Persico, directorul închisorii, a declarat că gardienilor le este tot mai greu să descopere dispozitivele astfel ascunse, fiindcă acestea sunt și de dimensiuni mici și ușor de „transportat”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Departamentul de poliție din Principe din Trapani se va echipa cu instrumentul de detectare a componentelor electronice, pentru a combate efectiv încercările tot mai dese de ascundere a telefoanelor mobile, a notat observator.tv. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg