fbpx

petronele.jpg

Motivul pentru care Petronela şi-a ucis soţul milionar austriac a fost dezvăluit de presa de la Viena. Românca l-a jefuit înainte de crimă pe bărbat, iar poliţia a arestat-o pe tânăra în vârstă de 30 de ani.

Petronela Mariana T., o româncă de 30 de ani, a fost arestată în Austria şi transferată la închisoarea din Salzburg, fiind acuzată că şi-a ucis soţul, patronul celebrului restaurant "Lisa Alm", din staţiunea Flahau. 

Oe24.at scrie că motivul crimei este unul cutremurător şi că românca a fost arestată în casa unui prieten al acesteia, la graniţa austriaco-germană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a recunoscut că a fost cu soţul ei în momentul crimei dar a susţinut că e vorba despre un accident. Ea susţine că nu a vrut să-l omoare pe Erich T., bărbatul cu care era căsătorită de doi ani. 

Sursa citată scrie însă că femeia avea o alcoolemie de 2,4 la mie în momentul crimei, ea înfigând cuţitul în pieptul soţului ei în bucătăria hotelului Lisa von T. în Unterberggasse din Flachau, şi nu la restaurantul Lisa Alm, aşa cum s-a spus iniţial

În spatele poveștii de dragoste perfecte, de fațadă, cei doi soți ar fi avut o dispută violentă. Sâmbătă, 3 martie, când a fost organizată o petrecere cu alcool, cuplul s-a certat violent în fața oaspeților, iar apoi Petronela l-a înjunghiat pe milionar. Poliţiştilor le-a spus că avea cuţitul în mână şi soţul ei s-a repezit să o lovească şi s-a înfipt singur în armă.

citește mai multe pe observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg