fbpx

foto-2-4.jpg

O fată de 13 ani a fost obligată de propria mamă, o româncă, să se prostitueze în Italia în schimbul unor sume de bani între 30 și 200 de euro. 

Ieri dimineaţă, carabinierii din Sciacca, au arestat şase persoane. Împreună cu mama fetei, toţi "clienţii" minorei au ajuns în cătuşe.

Este vorba despre Pietro Civello (60 de ani) şi Viorel Frisan (37 de ani) din Gibellina, Calogero Friscia (25 de ani), Vito Sanzone (43 de ani) şi Vito Campo, (69 de ani), toţi din Menfi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei şase sunt acuzaţi de inducerea unei minore la prostituție, exploatarea și favorizarea prostituției cu minori, precum și abuzuri și acte sexuale cu o minoră, agravate de faptul că victima avea sub 14 ani, relatează grandangoloagrigento.it.

Ancheta procurorilor din Palermo a început în decembrie 2017, când o patrulă a carabinierilor a oprit o maşină, în cadrul unui control de rutină. În maşină se aflau un bărbat de 60 de ani şi o fată de 13 ani. 

Suspicioşi, carabinierii au decis să investigheze situația, şi i-au condus pe cei doi la secţia din Menfi. După ce l-au interogat pe bărbat, carabinierii au aflat că omul o însoţise pe fată la o stână lângă localitatea Gibellina, unde alţi doi bărbaţi ar fi abuzat-o sexual, cu acordul mamei copilei, o româncă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg