img (7).jpg

Un şofer român de TIR a fost condamnat la închisoare cu executare în Franţa, pentru un jaf nebun. 410.000 de euro, cu tot cu semiremorcă, este prada pentru care românul şi-a pus libertatea în joc. Va sta după gratii şi complicele lui, tot român.

Cei doi au pus la cale un plan aparent simplu, prin care să fure o semiremorcă întreagă plină cu cosmetice dintr-un depozit de marfă Polley Transmarkt, în nordul Franţei. În interiorul acestei semiremorci erau produse cosmetice, în principal marca L'Oreal, în valoare de 410.000 de euro.

Cei doi români, Gabriel Silaghi, şoferul unui cap tractor, şi Ionuţ Constantinescu, complicele său, au intrat pe 10 februarie cu camionul în parcare, au cuplat semiremorca, iar şoferul a fost pus să aştepte. După trei ore, Constantinescu s-a întors cu două plăcuţe de înmatriculare, le-a montat pe semiremorcă şi cei doi au ajuns la poarta depozitului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În momentul în care camionul românilor a ajuns la punctul de control de la ieşire din curtea depozitului, agentul de pază a descoperit că nu avea numerele de înmatriculare de pe semiremorcă pe lista ieşirilor din aceea zi. Ce nu ştiau românii era faptul că procedura de ieşire din curtea depozitului se schimbase, după ce cu 8 zile mai devreme, pe 2 februarie, fusese furată o semiremorcă încărcată cu marfă în valoare de 110.000 de euro.

Românii au fost arestaţi şi la tribunal, vineri, la doar 5 zile după jaf, au fost deja condamnaţi, chiar dacă poveştile lor nu au coincis.

Citește continuarea pe observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg