fbpx

loto.jpg

Un bărbat din Jamaica s-a deghizat atunci când şi-a ridicat premiul de la Loto de 1,17 milioane de dolari, pentru a nu fi recunoscut de rude.

Tânărul a câştigat suma uriaşă, respectiv 158 milioane de dolari jamaicani (1,17 milioane de dolari americani), şi nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea pentru ca rudele sărace să nu îi ceară bani.

Câştigătorul la Loto a aşteptat 54 de zile înainte de a merge la Loterie pentru a-şi încasa premiul, după ce a câştigat în luna noiembrie a anului trecut.

Pentru că rata criminalităţii în Jamaica este una foarte ridicată, câştigătorii la Loto preferă să îşi ascundă identitatea pentru a nu deveni victime ale infractorilor, dar şi pentru a nu fi nevoiţi să împartă banii cu rudele sărace, notează Daily Mail.

'Vreau să îmi cumpăr o casă frumoasă. Nu am găsit una încă, dar voi căuta. Mi-ar plăcea să îmi dezvolt afacerea pe care o am acum, dar şi să trăiesc mai bine', a spus câştigătorul la Loto deghizat în Scream.

sursa: dailymail

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Național
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Report de 2,3 milioane de euro la 6/49

Speranțele de îmbogățire pentru mulți dintre români mai au de așteptat. Marele premiu nu a fost câștigat duminică, așa că reportul este de 2,3 milioane de euro. Numerele extrase duminică, 17...