fbpx

LmpwZyZ3PTU4MCZoYXNoPTU4NjNhYjcwMDAzZjUzN2I5OGMwMTlmOTRhODFkNmY0.thumb.jpg

Juan Guaidó, recunoscut de comunitatea internațională drept președintele interimar al Venezuelei, a transmis, pe Twitter, un mesaj de mulțumire la adresa României.

Guaidó a redistribuit mesajul lui Iohannis și a adresat cuvinte de mulțumire României: „Mulțumesc guvernului României pentru că a recunoscut lupta noastră pentru a restabili ordinea constituțională și a reuși să avem alegeri libere în Venezuela”.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, ca titular al deciziilor de politică externă a României şi ca reprezentant al României în plan extern, în conformitate cu prevederile constituţionale, a decis recunoaşterea domnului Juan Guaidó în calitatea de Preşedinte interimar al Venezuelei.

Decizia Preşedintelui României a fost luată în urma analizării atente a situaţiei, inclusiv din punct de vedere politico-diplomatic şi juridic, şi în contextul în care majoritatea statelor membre UE şi o serie de aliaţi şi parteneri importanţi ai ţării noastre din spaţiul euro-atlantic au recunoscut legitimitatea Preşedintelui interimar Juan Guaidó”, a anunţat vineri Preşedinţia.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg