fbpx

LmpwZyZ3PTU4MCZoYXNoPTU4NjNhYjcwMDAzZjUzN2I5OGMwMTlmOTRhODFkNmY0.thumb.jpg

Juan Guaidó, recunoscut de comunitatea internațională drept președintele interimar al Venezuelei, a transmis, pe Twitter, un mesaj de mulțumire la adresa României.

Guaidó a redistribuit mesajul lui Iohannis și a adresat cuvinte de mulțumire României: „Mulțumesc guvernului României pentru că a recunoscut lupta noastră pentru a restabili ordinea constituțională și a reuși să avem alegeri libere în Venezuela”.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, ca titular al deciziilor de politică externă a României şi ca reprezentant al României în plan extern, în conformitate cu prevederile constituţionale, a decis recunoaşterea domnului Juan Guaidó în calitatea de Preşedinte interimar al Venezuelei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia Preşedintelui României a fost luată în urma analizării atente a situaţiei, inclusiv din punct de vedere politico-diplomatic şi juridic, şi în contextul în care majoritatea statelor membre UE şi o serie de aliaţi şi parteneri importanţi ai ţării noastre din spaţiul euro-atlantic au recunoscut legitimitatea Preşedintelui interimar Juan Guaidó”, a anunţat vineri Preşedinţia.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg