fbpx

646x404 (1).jpg

Falsul chirurg Matteo Politi a ieşit, azi-noapte, de la audieri, tot încătuşat. Judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Dar acuzaţiile se înmulţesc. Pe lângă înşelăciune, există şi dovezi că a exercitat o profesie fără drept.

Între timp, au apărut şi mărturiile grave ale victimelor. Toate dovedesc cum italianul cu opt clase a desfigurat femei în mai multe clinici private din Capitală. Le-a pus viaţa în pericol în operaţii pe care le-a făcut orbeşte, fără să aibă dreptul de a folosi bisturiul. 

Matteo Politi a fost audiat mai bine de zece ore. Aproape de miezul nopţii, judecătorii au decis. Falsul chirurg îşi va petrece o lună în spatele gratiilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Impostorul italian este acuzat de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii. Înainte să fie prins într-un tren cu destinaţia Budapesta, a negat tot.

Iar la primele audieri a declarat că nu avea de gând să fugă din ţară, ci mergea la o întâlnire de afaceri în Ungaria. Şi iubita lui Politi a ajuns la Parchet. Se pare că ea s-ar fi ocupat de promovarea serviciilor medicale oferite de acesta.

adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg