fbpx

SALA3.jpg

A fost recuperat un cadavru din avionul prăbuşit în mare în care era fotbalistul Emiliano Sala. O parte din epava avionului a fost scoasă din Canalul Mânecii.

Un corp aflat în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii a fost recuperat, anunță The Sun.

Este vorba de corpul care apare pe imaginile transmise de robotul subacvatic (ROV), ce a inspectat avionul căzut pe fundul mării. Corpul, neindentificat oficial încă, dar scos din apă "în cel mai demn mod posibil", a fost transportat pe Insula Portland şi remis legistului din Dorset.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

AAIB, departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB), a încercat să ridice de pe fundul mării întreaga epavă, dar operaţiunile au fost abandonate din cauza vremii nefavorabile. Aceștia au anunțat luni, că o persoană aflată în avionul Piper Malibu, prăbuşit în Canalului Mânecii, apare în imaginile transmise de submarinul telecomandat.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Căutările autorităţilor britanice pentru găsirea avionului în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson au fost reluate duminică.

sursa: thesun

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg