fbpx

MDRiMGNkMmExNjNjNjE4NTliOTE5MDZkNA==.thumb.jpg

Dispariția misterioasă a fotbalistului a generat un val uriaș de interes în întreaga lume. Momentele și gesturile emoționante de pe stadioane au încercat să inducă speranța că Emiliano Sala va fi găsit în viață.

Epava avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii, informează lequipe.fr, citat de News.ro. 

Conducătorul echipei private de căutare, David Mearns, a confirmat pe contul său de Twitter descoperirea epavei, la fel AAIB, organizaţia britanică de investigare a accidentelor aviatice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Familiile celor doi au fost anunțate de către AAIB, iar AAIB va da un comunicat în cursul zilei de luni (n.r. azi). Este cel mai bun rezultat la care speram pentru familii, însă în această seară le-am dat o veste devastatoare. Din respect pentru familii, nu voi spune mai multe despre ce s-a întâmplat.

Tot ce voi spune despre epavă este că o mare parte a ei se află pe fundul mării", a declarat David Mearns, pentru Sky Sports.

MDRiMGNkMmExNjNjNjE4NTliOTE5MDZkNA==.thumb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg