fbpx

190202165412-05-venezuela-protests-0202-exlarge-169.jpg

Sute de mii de oameni au ieşit ieri pe străzile din Caracas ca să-şi arate susţinerea pentru autoproclamatul preşedinte interimar al Venezuelei.

Potrivit Digi24.ro, în faţa mulţimii, Juan Guaido a făcut un nou apel la oamenii regimului, mai ales la militari, să-l abandoneze pe Nicolas Maduro. În paralel cu demonstranţia anti-regim, într-o altă parte a oraşului, Nicolas Maduro şi-a scos mii de susţinători în stradă.

Preşedintele contestat al Venezuelei a propus organizarea de alegeri anticipate nu pentru preşedinţie, aşa cum îi cere Occidentul, ci pentru Parlament, singura instituţie controlată de opoziţie.

Juan Guaido, liderul opoziţiei din Venezuela: Mâna noastră rămâne întinsă către toţi angajaţii guvernamentali. Nu ne aşteptăm ca forţele armate să dea doar declaraţii. Nu ne aşteptăm doar la asta. Ne aşteptăm să se ridice în forţă şi în masă.

Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei: Sunt de acord că ar trebui să legitimăm din nou puterea legislativă a ţării şi să organizăm noi alegeri libere care să garanteze că poporul decide asupra unei noi Adunări Naţionale.

Sursa foto: CNN.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg