fbpx

190202165412-05-venezuela-protests-0202-exlarge-169.jpg

Sute de mii de oameni au ieşit ieri pe străzile din Caracas ca să-şi arate susţinerea pentru autoproclamatul preşedinte interimar al Venezuelei.

Potrivit Digi24.ro, în faţa mulţimii, Juan Guaido a făcut un nou apel la oamenii regimului, mai ales la militari, să-l abandoneze pe Nicolas Maduro. În paralel cu demonstranţia anti-regim, într-o altă parte a oraşului, Nicolas Maduro şi-a scos mii de susţinători în stradă.

Preşedintele contestat al Venezuelei a propus organizarea de alegeri anticipate nu pentru preşedinţie, aşa cum îi cere Occidentul, ci pentru Parlament, singura instituţie controlată de opoziţie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Juan Guaido, liderul opoziţiei din Venezuela: Mâna noastră rămâne întinsă către toţi angajaţii guvernamentali. Nu ne aşteptăm ca forţele armate să dea doar declaraţii. Nu ne aşteptăm doar la asta. Ne aşteptăm să se ridice în forţă şi în masă.

Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei: Sunt de acord că ar trebui să legitimăm din nou puterea legislativă a ţării şi să organizăm noi alegeri libere care să garanteze că poporul decide asupra unei noi Adunări Naţionale.

Sursa foto: CNN.com

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg