fbpx

646x404.jpg

Săptămâna trecută, pe 25 ianuarie 2019, barajul minier de la Brumadinho - Brazilia, exploatat de compania Vale, a cedat şi a lăsat cale liberă unui val uriaș de deşeuri.

Cel puţin 115 persoane au murit în urma acestei tragedii. De asemenea, alte 248 de persoane sunt date dispărute, cu şanse foarte mici de supravieţuire.

Pe Youtube au apărut, la o săptămână de la producerea catastrofei, imagini dramatice cu ruperea barajului. Numeroşi angajaţi au fost surprinşi de val în timp ce luau masa în cantină.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Politic
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

Drumul spre barajul Paltinu va fi reparat

Viceprimarul (PMP) Municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, a anunțat că anul acesta va începe reabilitarea DJ 102I, tronsonul spre barajul Paltinu. Potrivit viceprimarului Adrian Pițigoi, Șoseaua...