fbpx

israel-cancer-cure-600x381.jpg

Mai mulți cercetători din Israel au declarat că sunt pe punctul de a descoperi tratamentul complet pentru cancer, acesta urmând să fie disponibil în aproximativ un an de zile. 

Cercetătorii sunt angajații companiei Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi).

Ei afirmă că tratamentul la care lucrează este comparabil cu un antibiotic împotriva cancerului, scrie Fox News.

„Credem că în termen de un an vom oferi un tratament complet pentru cancer”, a declarat Dan Aridor, șeful companiei menționate anterior. 

Acest tratament revoluționar ar urma să fie mai ieftin decât tratamentele folosite în prezent împotriva cancerului. Chiar dacă nu a fost testat pe oameni până în acest moment, cercetătorii susțin că tratamentul a fost testat cu succes pe șoareci.

Totuși, un expert american, citat de presa americană, este sceptic în ceea ce privește potențialul tratamentului. El declară că ar putea vorba, cel mai probabil, despre o nouă serie de promisiuni destinate pacienților bolnavi de cancer. 

sursa: foxnews

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Leo Iorga a ajuns în cărucior cu rotile

Imaginile publicate de Leo Iorga pe contul său de Facebook sunt tulburătoare. Pentru că boala l-a slăbit foarte mult, Leo nu poate sta în picioare, aşa că are nevoie de un cărucior cu rotile. Din fericire,...

Monden
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Actrița Maria Teslaru a murit, răpusă de cancer

Maria Teslaru a murit în cursul zilei de sâmbătă, 16 februarie, la vârsta de 63 de ani. Familia o va urma pe ultimul drum în localitatea natală, Buhuși, din județul Bacău. Artista era angajata...