fbpx

sei_49553370_1548654864.016-6437.jpg

Un student belgian, în vârstă de 20 de ani din Bruxelles a murit după ce a mâncat spaghete gătite cu câteva zile în urmă, scrie Metro. 

Studentul a fost găsit mort în patul său, după ce a mâncat paste gătite cu cinci zile în urmă, care nu fuseseră puse la frigider.

Tânărul a încălzit la microunde pastele și le-a mâncat înainte de a ieși pe terenul de sport, dar s-a întors acasă după o jumătate de oră, cu dureri de cap, dureri abdominale și amețeală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

AJ a vomitat timp de câteva ore și s-a băgat în pat aproape de miezul nopții, gândindu-se că se va simți mai bine a doua zi. El a fost găsit mort de către părinții săi, după ce colegii săi de la facultate i-au anunțat că acesta nu ajunsese la cursuri.

Autopsia a arătat că tânărul a murit subit din cauza unei toxiinfecții alimentare cauzate de bacillus cereus, o bacterie care formează spori și produce toxine ce cauzează vărsături și diaree.

Studentul a murit în 2008, însă cazul său a apărut în Jurnalul Clinic de Microbiologie abia acum. Un medic a evaluat acest caz și pe pagina sa de Youtube: „Multe persoane mănâncă paste sau tăieței care sunt vechi de o zi sau două și nu pățesc nimic. Însă trebuie să fim atenți cu mâncarea lăsată afară mai mult de câteva ore. Dacă are un miros ciudat, este întotdeauna bine să ne luăm măsuri de precauție și să nu o consumăm”.

sursa: metro.co

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg