fbpx

62016798.jpg

Poliția din Statele Unite a arestat un asistent medical după ce o pacientă în comă a născut la un centru medical pentru îngrijire pe termen lung din Arizona.

Angajații nici nu și-au dat seama că e însărcinată. Totuși, femeia, care se află în stare vegetativă de 26 de ani, a născut un băiețel aflat acum în grijă familiei ei.

Un anume Nathan Sutherland, de 36 de ani, asistent medical cu drept de practică, angajat la Clinica Hacienda Healthcare din Arizona, a fost arestat și va fi judecat pentru două capete de acuzare: agresiune sexuală, respectiv abuz asupra unui adult vulnerabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a avut-o în grijă pe victimă în perioada când a fost comisă agresiunea sexuală. După ce pacienta în comă a născut, pe 29 decembrie anul trecut, poliția a început investigațiile, inclusiv colectarea de mostre ADN de la toți angajații de sex masculin.

Pacienta care a născut la sfârșitul anului trecut este în stare vegetativă de 26 de ani și se află la acest centru pentru îngrijiri medicale pe termen lung de când avea 3 ani.

Toți cei de la clinică au susținut că nu și-au dat seama că pacienta în comă este însărcinată până când a intrat în travaliu. Între timp, directorul și doi angajați au demisionat.

sursa: stirileprotv.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg