fbpx

62016645.jpg

Avionul în care se afla jucătorul echipei Cardiff City, Emiliano Sala a dispărut de pe radar la doar câteva minute după ce pilotul David Ibbtson, în vârstă de 60 de ani, a semnalat faptul că se luptă să mențină controlul și a cerut să coboare.

Există mesaje pe care fotbalistul le-a trimis spunând că aeronava se agită și se rupe. Sunt semne clasice de gheață pe aripi. Este posibil ca avionul să fi căzut în apă, fără să se rupă. Astfel s-ar fi găsit bucăți din aeronavă. Jucătorul Emiliano Sala a trimis un mesaj înainte de incident: ”Tată, ce frică îmi e!”

Avionul în care se afla jucătorul echipei Cardiff City, Emiliano Sala, s-ar fi prăbușit din cauza gheții acumulate pe aripi, spun experții in aviație, relatează Daily Mail.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri seara, pe 23 ianuarie, autoritățile au luat decizia de a opri căutările, urmând să fie reluate joi, 24 ianuarie. Acum, atât familia pilotului, cat și familia jucătorului sunt devastate.

Fosta iubită a lui Emiliano Sala a făcut și ea un apel către autorități. “Investigați mafia din fotbal, pentru că eu nu cred că a fost un accident!” a scris Berenice Schkair pe o rețea de socializare.

În fața stadionului, acolo unde fotbalistul urma să joace, sute de oameni au lăsat mii de flori și tricouri cu mesaje pentru Emilano Sala și pilotul avionului.

62016847.jpg

Sursa: Daily Mail

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg