fbpx

0_PAY-Elena-Karimova-and-daughter-Khadidzha-1-east2west-news.jpg

O antreprenoare de succes și-a ucis cei doi copii, strangulându-i după ce le-a cumpărat două batoane de ciocolată. Apoi, Elena Karimova de 27 de ani, le-a incendiat trupurile copiiilor de 2 și 4 ani.

Femeia, originară din Rusia, a fost surprinsă cumpărând ciocolată și combustibil dintr-o benzinărie din Nizhny Novgorod. Cei doi copii, fiica de 4 ani și băiatul de 2 ani se aflau în tot acest timp pe bancheta din spate a mașinii pe care femeia a închiriat-o, scrie Mirror.co.uk.

Autoritățile susțin că mama le-a îngropat trupurile carbonizate într-o pădure din apropiere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia avea o afacere de succes, pe Instagram, unde era urmărită de peste 27.000 de pasionați de produse de cosmetic.

La fața locului, pompierii au crezut că au de-a face cu leșul unui câine, însă ulterior au stabilit proveniența rămășițelor. La o privire mai atentă și-au dat seama că este vorba de trupurile a doi copii.

Întrebată de procurori de ce a recurs la acest gest, femeia a răspuns că “nu le poate oferi un viitor material confortabil”. Mai târziu însă, aceasta a negat că ar avea vreo legătură cu cele întâmplate.

Familia și apropiații sunt șocați și spun că este imposibil ca Elena, cea mai iubitoare mamă, să fi fost capabilă de o asemenea faptă.  

Femeia a trecut testele psihologice și expertiza psihiatrică, demonstrând că este sănătoasă și că a avut discernământ tot timpul.

În urma tragediei, Elena a fost condamnată la închisoare.

1_PAY-Elena-Karimova-3-east2west-news.jpg

0_PAY-Elena-Karimovas-children-Khadidzha-and-Suleiman-east2west-news.jpg

0_PAY-Elena-Karimova-and-son-Suleiman-1-east2west-news.jpg

sursa: mirror.co

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg