fbpx

img (15).jpg

Un român de 25 de ani, stabilit în Italia, a vrut să își plătească datoriile către proprietara apartamentului în care locuiește, dar nu în bani, ci în natură. Gol puşcă, a sunat la ușa acesteia, o doamnă de 76 de ani, i-a zâmbit şi a întrebat-o: "Aveţi nişte zahăr?". Femeia a rămas mută privindu-l pe tânăr, iar după clipele de uluială l-a pus să repete întrebarea.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, aproape de ora 19:00, în oraşul italian Rimini. Il Resto del Carlino scrie că femeia de 76 de ani a auzit sunând la uşa ei şi când a deschis s-a trezit în faţa chiriaşului ei român, complet dezbrăcat. Acesta nu venise să achite chiria, ci să ceară nişte zahăr.

Apoi tânărul i-a spus că e singur acasă şi că o invită să vizioneze împreună un film pentru adulţi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a trecut îngrozită pe lângă român şi i-a spus că se duce să închidă uşa de la grădina exterioară a clădirii, crezând că acesta va pleca. Numai că, întorcându-se, l-a găsit în faţa uşii ei, masturbându-se.

A intrat în fugă în casă, şi-a sunat fiica şi aceasta a sfătuit-o să sune la poliţie. Agenţii l-au interogat pe român şi împotriva lui s-a făcut dosar pentru gesturi obscene. 

În plus, proprietara de 76 de ani l-a anunţat pe român că trebuie să-şi caute altă gazdă.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg