fbpx

proxeneti.jpg

Cristian și Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de închisoare, în Spania. Cei doi reuşiseră să strângă o avere de 1,5 milioane de euro, din trafic de persoane şi obligarea a zeci de românce să se prostitueze.

Cristian Alin Săndulache, 35 de ani, liderul unei reţele de teroare în Austria, a forţat zeci de românce, cu violenţă extremă, să se prostitueze în cluburi din Llanera şi Siero. A reuşit să le aducă din ţară în Spania promiţându-le un loc de muncă şi o viaţă mai bună. Tribunalul Provincial l-a condamnat joi la 55 de ani şi zece zile de închisoare.

Fratele lui mai mare, Sebastian, 38 de ani, a fost condamnat la 53 de ani şi zece zile de închisoare. Ambii au primit pedepsele pentru aceleaşi acuzaţii: trei de trafic de persoane, trei de obligarea la prostituţie, una de spălare de bani şi alta de răniri şi alte violenţe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi conduceau cu mână de fier o reţea în care fetele erau bătute, violate, obligate să se prostitueze şi tratate inuman. Uneori, pentru că nu câştigau câţi bani le cereau cei doi fraţi, fetele erau puse să mănânce în faţa lor bancnotele pe care le câştigaseră de la clienţi.

Fraţii Săndulache nu au drept la eliberare condiţionată. Totodată, cei doi fraţi au fost obligaţi să plătească fiecare o amendă de câte 500.000 de euro pentru spălare de bani, şi împreună daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale reţelei lor de prostituţie.

Decizia de joi nu e definitivă şi poate fi atacată atât de procurori, cât şi de cei patru români condamnaţi.

sursa: libertatea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg